Kjent «islamkritiker» henger ut polakker – er dette muslimhaternes sanne ansikt?

Åse-Kari Kobbersletten skrev et innlegg på dagsavisen i går som tok for seg en del sitater fra Ronny Alte, lederen av Frihets Partiet (hans orddeling). Som leder av et parti, må Ronny Alte tåle å bli kritisert, men det gjorde han ikke. Han svarte med å skrive et useriøst personangrep tilbake på sin blogg, og lage flere facebook-innlegg for å skjelle ut Åse-Kari sin person, hvorpå han helt udokumentert kom med flere påstander om Åse-Kari sine uttalelser. Deretter ble innlegget rapportert vekk fra dagsavisen. Sannsynligvis anser ikke dagsavisen «partileder» Ronny Alte som en offentlig person, pga størrelsen på, eller heller den manglende størrelse på partiet.
Her er ihvertfall innlegget:
En ledende person i det muslimfiendtlige miljøet, Ronny Alte, kaller seg «islamkritiker» i ulike sammenhenger. Han, og mange med ham, ynder å fremstille det slik at de kun er mot ekstreme islamister – som vel alle bortsett fra de ytterst få ekstreme islamistene er mot. Som jeg skal komme tilbake til nedenfor, er dette en misvisende og uriktig fremstilling av hva disse miljøene står for. Disse miljøene er mot muslimer.
Men – Ronny Alte nøyer seg ikke med å være mot muslimer. Han har også fremstilt samtlige polakker som kjeltringer. Ja – alle Polens innbyggere har han ønsket velkommen til Norge for å «stjele fra og trakassere Norges befolkning». Det er nemlig det alle Polens innbyggere driver med, ifølge Ronny Alte. Dette vitner om et nokså spesielt syn på polakker – de er altså alle kjeltringer som stjeler og trakasserer oss…. Men det er kanskje det synet de såkalte «islamkritikerne», herunder Ronny Alte, har på utlendinger generelt?
Når det gjelder den angivelige «islamkritikken», som altså ifølge disse miljøene kun gjelder kritikk av ekstreme islamister, kan vi jo ta for oss et tilfeldig utvalg av Ronny Altes blogginnlegg. La oss se hva vi finner her.
Islamsk Råd Norge (IRN) er en paraplyorganisasjon for islamske trossamfunn og organisasjoner i Norge. IRN representerer 41 medlemsorganisasjoner, som har over 60.000 muslimer som medlemmer. Ronny Alte har kalt IRN «disse islamistene» som ønsker å fjerne hele demokratiet. Han har uttalt:
«Kanskje på tide regjeringen revurderer sitt samarbeid og pengestøtten til IRN. Det er ganske patetisk at vi som kritiserer disse islamistene henges ut som rasister og andre ufine ord, dette samtidig som staten gir millioner i støtte til personer som ønsker å fjerne hele demokratiet.» (min uth)
Ronny Alte mener altså at over 60.000 muslimer i Norge er ekstreme islamister som ønsker å fjerne hele demokratiet. Da kan han godt hevde at han kun angriper ekstreme islamister – og få støtte fra alle oss andre som også gjør det. Problemet er at Ronny Alte mener de fleste muslimer er ekstreme islamister, og da er det ikke lenger «bare» de ekstreme han kritiserer, han er mot muslimer.
Ronny Alte mener også å vite at antallet potensielle terrorister er «vesentlig høyere» enn de tall PST opererer med. Her er hva han skriver om dette:
«For ikke lenge siden gikk PST ut og sa det var ca30 ekstreme islamister i Norge. MEN det PST ikke fortalte var at det er den gangen var ca30 islamister de direkte fryktet kunne utføre terroraksjoner. PST snakket altså ikke om det totale antallet islamister, men om personer de antar er villige til å benytte terror i sin kamp mot det vestlige samfunnet. Antallet potensielle terrorister vokser stadig og er i dag vesentlig høyere.»
Ronny Alte mener altså at potensielle terrorister er vesentlig høyere enn de tall PST opererer med. Ja, han mener kanskje tallet er over 60.000? Han mener kanskje at flertallet av muslimer er potensielle terrorister?
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s