Støtt Shoaib Sultans demokratiske rett til å være 17. maileder!

Det er blitt oppretta en støttegruppe for Shoaib Sultan. Denne kom som respons på at det er blitt opprettet en egen gruppe for å frata han politiske rettigheter kun og alene fordi han er muslim. Mer spesifikt er det snakk om hans rolle som leder av 17. maikomiteen i Oslo, som disse folkene mener at han, som muslim, ikke skal kunne ha. Vervet er et politisk verv, som tradisjonelt har gått på rundgang, og denne gangen var det kommet til miniputtpartiet MDG, med muslimen Shoaib Sultan som deres person. Han er altså heller ikke valgt fordi han er muslim, han er valgt som MDGer.
På gruppa «VI SOM STØTTER SHOAIB SULTAN! JA TIL ET INKLUDERENDE NORGE» har vi i løpet av få dager samlet over 3000 mennesker, og har effektivt vist at de 700 som hatgruppa mot Shoaib Sultan er marginale og har folk flest mot seg.
Gjennom denne gruppen viser vi at vi ikke ønsker et samfunn av A og B-mennesker, der B-menneskene får mindre politiske og kulturelle rettigheter fordi de har valgt en annen religion eller et annet livssyn enn gruppe A.
Vi ønsker ikke et samfunn der man får flere, eller færre rettigheter om man tilhører en bestemt religion, eller har et annet livssyn. Det er også usmakelig hvordan folk på hatgruppa mot Shoaib har diskutert å ta med seg balltre og andre våpen i 17. maitoget. Når vi vet at en person fra dette miljøet har vist at han ikke hadde problemer med å drepe barn og unge ute på Utøya, er det ekstra skummelt når folk fra dette miljøet truer med dette.

La oss stå sammen, totalt uavhengig av hvor vi står politisk, for at alle i samfunnet skal få ha de samme rettighetene, og at ingen skal trenge å være redd for å bli møtt med balltre eller andre våpen i neste 17. mai-tog!
https://www.facebook.com/groups/271432759659308/

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s